Tubing igår

Hej hopp!

Nu har jag lärt mig hur man ändrar till svenskt tangentbord. Nu är jag dock van vid hur jag skrev förut så det tar ändå lika lång tid.

Igår gjorde vi alltså Tubing. Det är tubing som lockar alla backpackers till Laos och denna underbara lilla stad Vang Vieng. Vi gick först till ett tubingoffice där vi fick en stor stor badring, typ traktordäck. Sedan tog vi en tuktuk längs med floden och stannade vid en bar. Där minglade vi lite och slängde mig i en lång lång lian (skithäftigt men inte lika häftigt som bungyjumpet). Sedan slängde man sig i floden med sin ring och drog till nästa bar. För att komma in till baren var man tvungen att få hjälp av personalen där för det var så strömt. De kastade rep så att man kunde häva sig in. Sedan fortsatte vi sådär..från bar till bar. Vid en bar fanns det gyttjebrottning och gjyttjevollyboll. Totalt dränkt med gyttja (stavas det så Barbro?) var vi men som tur var fanns det duschar. Vi sista baren fanns en enorm vattenrushekana som avslutades med ett litet gupp var på man flög ut 5 meter ovanför vattnet. Efter det så flöt vi med längs ån cirka 45min innan vi gick upp på land och tog en tuk tuk sista biten. Det blev för mörkt för att fortsätta hela vägen hem.


Såhär ser ringarna ut och sedan åker man från bar till bar där det finns massa aktiviteter.


Vi kom hem från Tubingen runt 18.30. Vi duschade och sedan åt vi god middag. Fortsatte till en mysig bar där vi snackade livet och lirade biljard. Jag fick spö av Annika :) Efter det irrade vi runt lite i stan och hamnade till slut på baren där alla var men stannade bara där ngn halvtimme innan jag och Ankan gick hem.  Stupade i säng och vaknade 10.30. Jag och Annika åt en riktigt nice frukost. Färsk frukt blandat med musli och yougurt. Värsta lasset och rejält mätt blev vi båda.

Idag har vi en "Ta det lugnt dag". Blir någon lättare lunch och sedan blir det nog storslagen middag. Kanske det blir ett träningspass också om jag känner för det.

Kram på er alla önskar Matte!


Kommentarer
Postat av: Barbro Högberg

Roligt följa era äventyr. Förkovrar mig här hemma justnu om Laos. Hoppas Kristoffers fot är Ok nu. Du har full koll på stavningen matte.

2009-10-21 @ 09:52:23
Postat av: Lina

Go annika, sätt matte på plats;D

2009-10-21 @ 11:28:52
Postat av: elina

det där lät skitkul! sai har försökt förklara för mig vad tubing är, för han tyckte det var skitkul när han var i laos, men jag har inte fattat vad det är, tills nu:P och det verkar ju skitkul!

kram

2009-10-21 @ 14:06:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0