Nu är allt klart!!

Äntligen är allt fixat och klart. Skönt. Jag trivs riktigt bra än så länge :) Det saknar bara lite tavlor och annan dekoration som pricken över iet.

Idag har jag fyndat en tv. Den skulle kostat 7000kr och gör det nu i butik men jag fick en annan kunds retur (som då inte alls var använd, de hade inte rört den) för 5495kr. Nice va? Det är en SAMSUNG 40tum LCD. Har installerat den och det är bra bild men den kan bli bättre om jag fixar digital tv för nu är det analog..eller så snappade jag helt fel när säljaren babblade..aja jag är inte den som är knuschlig. Nu efter alla utgifter som varit men hyra, möbler, tv, skolan börjar det bli lite skralt i plånboken. Fick lite ångest ett tag men vad fan. Pengar kommer pengar går :) Möblerna och tvn är ju en investering inför future typ.

I helgen är jag ledig. Idag har jag dock inte tagit det så lugnt. Eller fm var rätt lugn men efter kl 13 har jag flängt och fart i ett. Forum Nacka, Sickla köpkvarter, hem, Sickla köpkvarter, hem, Sickla köpkvarter, hem och sedan har jag monterat tvn, installerat, plockat upp alla kartonger, diskat och hej hå. Imorgon ska jag sova ut, äta långfrukost (jag har glömt bort att äta på sistone), långpass löpning, öva läxorna jag har i skolan osv..försöka njuta av ledigheten.

Skolveckan har varit underbar men hektisk. Det är säkert för att allt är nytt också. Men det är späckat schema och högt tempo. Gött att jag får valuta för pengarna! Igår började vi öva inför vår produktion vi ska ha Januari nästa år. Wiee!! Jag och underbara Mia inleder öppningsnummret. Skoj skoj skoj!

Godnatt,
Matte!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0